Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

Location: Palmse, Vihula rural municipality, Lääne-Virumaa, northern Estonia
Area: 235 sq.m.
Client: Environmental Board of Estonia
Open design contest: 2013, 1st prize
Project team: Margit Argus, Margit Aule, Annika Tähepõld, Mari Kurismaa
Graphic design: Kadri-Maria Mitt, Robi Jõeleht
Status: completed in 2014
Photos: Mae Köömnemägi
image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation