Lahemaa looduskeskuse põhikorrus: ekspositsioon, sisearhitektuur, näitusekujundus, teostus

Asukoht: Palmse, Vihula vald, Lääne-Virumaa
Pindala: 235 m²
Tellija: Keskkonnaamet
Avatud ideekonkurss: 2013, 1. preemia
Projekti meeskond: Margit Argus, Margit Aule, Annika Tähepõld, Mari Kurismaa
Graafiline disain: Kadri-Maria Mitt, Robi Jõeleht
Staatus: valmis 2014
Fotod: Mae Köömnemägi
image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation

image of Main floor at the Nature Centre of Lahemaa National Park: exhibition, interior architecture, exhibition design, realisation